Andromeda Horsecoaching Healing & Stones  
De weg terug naar jouw essentie

Stenen en mineralen

Sinds 2016 verkoopt Andromeda Horsecoaching Healing & Stones stenen en mineralen. Voor liefhebbers van klein tot groot. Voor verzamelaars en mensen die stenen bij zich dragen voor de werking of ermee mediteren. Voor elk wat wils dus!

(Edel)stenen en mineralen zijn mooi en fijn om (bij je) te dragen, neer te zetten, te bekijken, van te genieten en mee te mediteren. Omdat ik zelf de kracht, wijsheid en schoonheid ervan heb ervaren, deel ik dit graag met anderen. Mocht je  interesse hebben om een steen bij je te dragen of ermee te mediteren als ondersteuning van je proces, geef dit dan aan. Ik kan voor de sessie op je afstemmen om te kijken welke steen op dit moment bij je past om je te ondersteunen. Heb je zelf een wens of voorkeur, geef dit dan aan, dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

Met het afstemmen van een steen bij je energie werk ik meestal vanuit de chakra's en de kleuren die hier in het ideale geval bij passen. Voor het laten stromen van je hartsenergie kan dit dan bijvoorbeeld aventurijn of rozenkwarts zijn. Neem bij interesse vooral contact op!

Ook als je een kado voor een speciaal iemand of een bijzondere gelegenheid zoekt, kan een steen een prachtige bijdrage zijn! Denk aan een stukje amethist voor iemand die in de Amethiststraat woont of een bergkristal, robijn, saffier of smaragd voor mensen die een huwelijksjubileum vieren. 


Stenen en chakra's

Chakra’s zijn draaiende energiepunten die de verbinding vormen tussen je lichaam en je energieveld. Hiermee neem je informatie op uit de buitenwereld en communiceer je ook met de wereld. Gedurende ons leven doen we allerlei ervaringen op en daardoor vormen we verschillende overtuigingen. Sommige daarvan kunnen belemmerend werken. Edelstenen en mineralen kunnen je ondersteunen om anders tegen zaken aan te gaan kijken of oude overtuigingen helpen loslaten bijvoorbeeld door de manier waarop ze gegroeid zijn in de miljoenen jaren. De kwaliteiten en kleuren die ze hierbij hebben gevormd, stralen ze uit naar buiten toe.


Voor elk chakra zijn er stenen in een bepaalde kleur, die de thema’s van het chakra kunnen ondersteunen. De steen komt echter nooit in de plaats van jouw eigen kracht, het kan een aanvulling zijn daarop, of een herinnering daaraan!

Eerste chakra thema’s: angst en veiligheid, verbinding met de aarde, gezondheid en het omgaan hiermee, seksualiteit, levenskracht.

Stenen in het assortiment die hierbij kunnen passen: rode jaspis, granaat, obsidiaan soorten, hematiet, agaat soorten, mookaïet, robijn, lavasteen.


Tweede chakra thema’s: verwerking, emoties, innerlijke kracht, vruchtbaarheid, grenzen en behoeften, creatie, levenslust.
Mineralen in het assortiment: carneool, oranje calciet, zonnesteen.


Derde chakra thema’s: doel, wil, plannen maken, richting, keuzes, energieverdeling.
Mineralen in het assortiment: rookkwarts, gele jaspis, gele calciet.

Vierde chakra: (zelf)liefde, verbinding met anderen en jezelf, verbinding met je Hogere Zelf, waarnemen van schoonheid.
Mineralen in het assortiment: heliotroop, groene calciet, olivijn, groene maansteen, jade, fluoriet, rozenkwarts, roze Andesopaal, toermalijn, amazoniet, aventurijn.

Vijfde chakra: communicatie met jezelf en de wereld, helder horendheid, verbinding met je telepathische kanalen en je oren.
Mineralen: celestien, blauwe opaal, blauwe calciet, kyaniet, blauwe chalcedoon, aquamarijn.

Zesde chakra: inzicht, overzicht, zelfbeeld, helderzien.
Mineralen: sodaliet, lapis lazuli, tanzaniet.

Zevende chakra: autonomie, helder weten, verbinding met je eigen weten. 

Mineralen: amethist, seleniet of satijnspaat, doorzichtige calciet, sugiliet, lepidoliet, fluoriet, magnesiet.Wil je meer weten over hoe jouw chakra’s functioneren? Of over hoe je (soms onbewust) met deze thema’s omgaat? Spanning loslaten met betrekking tot een van deze thema's? Of in de bak ervaren hoe het ervoor staat met jouw chakra's samen met het paard? 
Maak dan eens een afspraak voor een sessie.

Wil je een steen dragen ter ondersteuning van je proces? Neem contact op en ik stem me af om er een voor je uit te zoeken. Of we kijken gezamenlijk welke op dit moment bij je past.

Mail sasja @ sasjahofenergiewerk.nl of bel 06 -245 14 356


 

 

Suzy
Suzy
Yin
Yin
Sami
Sami
De kracht van de stenen
De kracht van de stenen
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram