Andromeda Horsecoaching Healing & Stones  
De weg terug naar jouw essentie

Healing laat je energie weer stromen! 

Reading geeft inzicht in je patronen

Coaching met paarden brengt je terug naar je essentie


 

Als je op zoek bent naar bewustwording, ontwikkeling, ontspanning, herstel, inzicht, heelheid en verbinding voor jezelf en/ of je dier kun je bij ons terecht om aan de slag te gaan met deze thema's! 

We kunnen werken via coaching met paarden, aurahealing en/ of -reading, met of zonder klankschalen. Daarnaast kun je gebruik maken van aanvullende manieren van ondersteuning zoals (edel)stenen en mineralen, bachbloesems en etherische oliën. Dit is onderdeel van de begeleiding die ik bied en waarin ik van vanuit mijn intuïtie met jou meekijk naar wat er op dat moment nodig is voor jou en/of je dier en waarin ik je daarnaast ondersteun door een luisterend oor.  

Je kunt door healing, reading en paardencoaching dichterbij je essentie komen, je bewust worden van dingen die je tegenhouden en bewuster keuzes gaan maken die beter passen bij wie je echt bent. En daardoor beter in je vel komen en je meer jezelf voelen!

Op de volgende pagina's kun je meer lezen over paardencoachingaura- en chakrahealing en -reading voor mens en dier

De sessies kunnen ondersteunend zijn bij klachten als vermoeidheid, chronische klachten, pijnklachten, angst en depressie, burn out, inzicht in je belastbaarheid, betere doorstroming van je energie, inzicht in waarin je vastloopt en het krijgen van meer inzicht in de stappen die je wilt zetten. Neem voor meer informatie gerust contact op, dan kunnen we kijken of paardencoaching, healing en/of reading jou zou kunnen helpen!

Ook is het mogelijk om een steen of mineraal, bachbloesem of etherische olie bij je energie uit te zoeken of door mij te laten meten die helpend is in je proces. Deze zijn beschikbaar voor het thema wat voor jou van toepassing is. 


Ja, meet een steen voor mij!Ontvang nieuwsbrief en ga naar meditatie


 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram