Andromeda Horsecoaching Healing & Stones  
De weg terug naar jouw essentie

Paardencoaching

Coaching met paarden is een ervaringsgerichte manier van werken met en kijken naar wat zich in jouw binnenwereld en jouw leven afspeelt. 

Of dat nu gaat over stappen die je wilt zetten, maar je weet niet hoe. Emoties die vastzitten en je weet niet hoe je daarmee om kunt gaan of hoe je ze los kunt laten. Je herstelproces waarin je meer inzicht en ondersteuning wilt. Veranderingen in je leven waar je niet goed grip op hebt en je wilt de regie weer terug. De dynamiek tussen jou en anderen waar je niks van snapt. Je gezondheid die veranderd is en je weet nog niet hoe je daarmee om kunt gaan. Werk waarin je geen plezier meer hebt en je weet niet hoe nu verder. Keuzes die je moet maken, maar je weet niet wat het beste is. Oude pijn waarin je meer inzicht of beweging wilt. Of je hebt al van alles geprobeerd in het werken aan jezelf en je komt niet meer verder met behandelingen die vooral uit praten bestaan. Misschien heb je iets heftigs meegemaakt en ben je er voorzichtig aan toe om hier eens naar te kijken. Eigenlijk is geen vraag in het leven waar we geen stappen verder mee kunnen komen bij de paarden. 

De uitgangspunten waar we mee werken zijn jouw vraag of probleem, de energie van het paard, de feedback van het paard, ervaringsgerichte oefeningen, de rust, ruimte en omgeving en mijn heldere blik.

Neem contact op voor meer informatie en om te kijken of dit bij je vraag past.

Bel mij op 06-4366 9661

Of maak meteen een afspraak als je denkt of voelt, dit wil ik ervaren! 

Mail mij op sasja@sasjahofenergiewerk.nl of vul onderstaand formulier in.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram