Andromeda Horsecoaching Healing & Stones  
De weg terug naar jouw essentie

Healing en reading voor (huis)dieren

 Tijdens een reading voor dieren bekijk ik het hele systeem waarin het dier leeft. Dit vanwege het feit dat mens en dier dagelijks in elkaars ruimte en hiermee in elkaar energie vertoeven en de sterke band die mens en dier kunnen hebben, waardoor informatie in feite heen en weer stroomt. Hierdoor nemen we soms dingen van elkaar over, we spiegelen de ander zijn gedrag of energie of laten een schaduwkant van een ander gezinslid zien. Op het moment dat je je hier bewust van wordt, kun je indien nodig ook andere keuzes maken voor jezelf of ten aanzien van je geliefde dier. Sommige mensen merken dat hun band met het dier zich hierdoor verdiept. Ook kan deze bewustwording bijdragen aan je zelfinzicht.
Dit inzicht kan komen omdat een dier soms jouw energie of gedrag spiegelt met zijn gedrag of energie.  Zo kan het contact werken als spiegel waar je in kijkt. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd inzichtgevend, omdat het je informatie geeft over je eigen zijn. Een open blik en bereidheid om je dingen bewust te worden en jezelf 'aan te durven kijken' zijn hierin vaak belangrijk.

De reading vindt plaats op afstand met behulp van de gegevens van jou en je dier en met behulp van jouw feedback. Soms zijn er meer sessies of tijd nodig om het aandachtspunt op te lossen of dichterbij een oplossing te komen. Het vermogen van mens en dier om hierin te groeien en de tijd kunnen hierin factoren zijn.
Informeer vooral naar de mogelijkheden voor jouw huisdier! Dan kunnen we in overleg een eenmalige behandeling of traject op maat afspreken.

Thema's waar een reading en healing bijvoorbeeld over kunnen gaan zijn: begin van het leven, het contact met de moeder, te vroeg het nest hebben verlaten, sterilisatie en castratie, verhuizing, verandering van eigenaar, andere veranderingen, het hormoonstelsel, allergieën en de spijsvertering.

Wat na een behandeling ondersteunend kan zijn als dit niet voldoende blijkt te zijn, zijn Bach Rescue, te koop bij de drogist, Bach bloesems op maat of een Healy behandeling. De Bach bloesems op maat stem ik af op het dier door deze uit te pendelen. 

Met de Healy doe ik een behandeling op afstand, waarbij ik het dier scan en vervolgens de frequenties stuur die bij de klachten en de meting passen. Bij een dier duurt deze behandeling 2 a 3 weken. E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram