Andromeda Horsecoaching Healing & Stones  
De weg terug naar jouw essentie

Heb je last van teveel stress, ben je veel bezig met anderen en wil je altijd alles goed doen? 

Of heb je het idee dat je met oud zeer rondloopt waar je last van hebt? Wellicht heb je last van veel kritische gedachten over jezelf of veel moeite met gebeurtenissen in je leven. Natuurlijk zou je dit graag anders willen, maar je weet niet goed waar te beginnen. Zelf heb je misschien al van alles geprobeerd, maar alles zelf doen lijkt niet veel op te lossen. 


Laat oude pijn los, krijg inzicht in je patronen en kom terug bij jezelf tijdens een healing! 


Verwerk wat je nog dwars zit en krijg inzicht in waar je energie niet stroomt. Zo kom je weer in contact met jezelf, je lichaam en je grenzen en behoeftes.  

We maken allemaal dingen mee in ons leven. Grote en kleine gebeurtenissen, die een grotere of kleinere invloed hebben. Iedereen verwerkt dingen anders. Soms worden dingen niet of te weinig verwerkt en zorgt dat voor blokkades in je energie en hardnekkige patronen in je leven. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je het gevoel hebt niet verder te komen of het kan zorgen voor overmatige vermoeidheid of langdurige overprikkeling. Of je hebt fysieke klachten die ineens opspelen waar niet direct een oorzaak voor is. Je kunt je energie zien als een soort rivier waar soms steentjes in terechtkomen. Die steentjes kunnen als gebeurtenissen niet voldoende verwerkt worden na verloop van tijd gaan aanvoelen als rotsblokken waardoor je niet meer vooruit lijkt te komen. 


Ik, Sasja, ondersteun je daar graag bij! Ik kan je helpen bij het weer in contact met jezelf komen, het je bewust worden van je patronen en meer balans gaan ervaren. Ik heb een diepgaand bewustzijn en een sterke intuïtie waarmee ik afstem op de mogelijkheden om weer in contact met jezelf te komen. Inmiddels heb ik veel ervaring in het afleggen van verschillende stukken onderweg terug naar mijzelf, het afstemmen op wat er nodig is in veranderingsprocessen en het (energetisch) begeleiden van mensen en dieren hierin. 

 


Over mij

Ik ben Sasja. Ik weet als geen ander hoe je weer terug bij jezelf kunt komen en hoe het kan komen dat je van jezelf verwijderd bent geraakt. Ik help je loslaten met wat je niet meer dient. En ik help je om weer in beeld te krijgen wat wel en niet bij je past. Ik kan je ondersteunen in een stuk van je groei. Mijn aanpak kenmerkt zich door persoonlijke afgestemde aandacht voor jou(w energiesysteem), zachtheid, inzicht en ondersteuning bij het vinden van je eigen kracht en regie. Ik nodig je uit om meer in het moment te komen, jezelf en je lichaam weer aan te voelen en te groeien of herstellen op jouw unieke manier. Iedereen is anders en jij mag er zijn! Ik gun het iedereen om mild en met compassie naar zichzelf te kunnen kijken en zijn eigen unieke weg te mogen bewandelen. Dat gun ik jou ook en ik kan je ondersteunen om daar meer ruimte voor te gaan maken. En keuzes te gaan maken die hierbij passen en weer je eigen kracht te gaan voelen. Hoe klinkt dat als je je op die mogelijkheid afstemt? Dat zou toch heerlijk zijn!

Ik werk energetisch en vaak met klankschalen. Een andere mogelijkheid die ik graag inzet is coaching met paarden en natuur als spiegel. Dit kan in hetzelfde traject plaatsvinden en bepalen we in overleg. We kijken samen wat het beste bij jou en jouw situatie past op dit moment. Misschien heb je genoeg aan een eenmalige energetische sessie als boost. Wellicht heb je behoefte aan natuurlijke ondersteuning tijdens een periode. Dat is allebei mogelijk.Energetische healing brengt je weer in contact met je zelfhelende vermogen

Een healing kan zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel werken. Ik breng je met behulp van mijn handen en verschillende helende energieën weer in contact met je zelfhelende vermogen. Op plekken waar blokkades of spanning zitten en in periodes van stress, rouw en intense verandering, kan dat vermogen wat ondergesneeuwd raken en minder goed werken. Door je weer in verbinding met je eigen energie te brengen, komt deze eigen kracht weer in beweging. Waar jouw eigen energie stroomt, krijgen spanningen minder kans en hebben gebeurtenissen minder snel een negatieve impact. 


 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

We bespreken waar je tegenaan loopt en ik stem me af op jouw energie om te zien wat daarbij past. Voordat we met de healing beginnen, vraag ik toestemming aan jou, ook op energetisch niveau. Vervolgens zet ik mijn heldere waarneming in om te zien waar je energie minder goed stroomt en waar dat mee te maken heeft. Hierin maak ik ruimte voor jouw energie, voor de energie van het nu en andere helende energieën. Soms stel ik een vraag om te zien of je iets herkent of om te verduidelijken wat er speelt. Verder kun je je in stilte laten leiden door de energieverandering waar ik je doorheen begeleid. Aan het eind wisselen we vaak wat uit over wat ik ben tegengekomen en wat je hebt ervaren. Vaak is er meer rust ontstaan, voel je je lichter of meer jezelf. Je bent van harte welkom voor een traject op maat!

Met liefde loop ik een stukje mee op jouw levensweg. Het kan een fijne ondersteuning zijn om een aantal sessies te ontvangen in periodes van verandering en herstel. Soms is het gewoon prettig dat er iemand met je meekijkt en je het even niet alleen hoeft te doen. Ook als je het lastig vindt om te praten over je ontwakende gevoeligheid, oude pijn die tevoorschijn komt of een transformatieproces dat gaande is, kan het goed zijn om een aantal keer langs te komen voor een sessie. Een losse behandeling is absoluut een bijdrage, maar om echt duurzame veranderingen te realiseren zijn vaak meerdere sessies en meer tijd nodig. Een mens is een gewoontedier en iedereen heeft wel eens ervaren hoe lastig het kan zijn om gewoontes te doorbreken. Zeker als ze gebaseerd zijn op oude pijn en vastzittende overtuigingen. Ook ikzelf ben meerdere keren door diepgaande veranderingsprocessen heen gegaan. Zonder de op dat moment juiste mensen om mij heen en als coach, therapeut of docent, was me dat een stuk minder goed afgegaan. Hiervoor ben ik ontzettend dankbaar. Dus gun jezelf de juiste ondersteuning hierin. Gewoon omdat je het waard bent! Je hoeft het niet alleen te doen.


Wat verandert er na meerdere sessies?

Meer innerlijke rust

Na een aantal sessies kun je ervaren dat er meer rust in jezelf ontstaan is. Je merkt dat je stukjes oude pijn hebt losgelaten en erkend. Het wordt ook steeds duidelijker wat je kunt doen en laten om terug naar deze rust te gaan. Omdat we ook met het reguleren en herstellen van het zenuwstelsel werken, heb je een aantal concrete aanwijzingen in wat je kunt doen om jezelf weer te reguleren als je ontregeld bent geraakt. 

Contact met je lichaam, gevoelens en grenzen

Doordat je oude pijn, spanningen en stress hebt losgelaten, voel je beter wat van jezelf is en wat niet. Bijvoorbeeld wat jouw verantwoordelijkheid is en wat niet. Daardoor kun je keuzes maken die goed voor je zijn en die je gezondheid en je levensweg ondersteunen. Zo kom je in een positieve spiraal waarin je zelf aan het roer staat en waarin je steeds beter voor jezelf kunt opkomen. 

Duidelijker beeld van hoe je goed voor jezelf kunt zorgen

Je hebt oude overtuigingen losgelaten die gaan over hoe je tegen jezelf praat, wat je wel en niet mag en hoeveel ruimte je mag innemen. Dit zorgt ervoor dat je een ander beeld krijgt van wat goed voor je is, wat je jezelf gunt en hoe je tegen jezelf praat. Je wordt je bewust van welke situaties goed voor je zijn en welke minder. Je weet beter wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen en hoe je dat kunt regelen. 


Praktische informatie

Je bent welkom in een van de fijne ruimtes van het rustgevende Zonneoog aan de Bergsingel in Rotterdam Noord. Een behandeling duurt ongeveer een uur en kost 70,-  Tussen de behandelingen zit altijd in ieder geval 2 weken omdat deze nog een tijd doorwerkt. Zo krijg je ook de kans om zelf dingen te gaan oppakken die bij je proces horen. Je kunt na afloop contant of met een betaalverzoek betalen. 


Wil je graag tot rust komen? Meer zelfinzicht krijgen? En meer in contact met jezelf zijn?

Vul dan het contactformulier hieronder in. Of mail mij via sasja@sasjahofenergiewerk.nl of bel 06-4366 9661

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram